آشپزی, آموزشی

طرز تهیه پنکیک

طرز تهیه پنکیک خانگی

کیک تابه‌ای یا پنکیک (به انگلیسی: Pancake) نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شود. بیشتر پنکیک‌ها نوعی نان آماده محسوب می‌شوند. در هنگام پخت کیک تابه‌ای باید آن را در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. بسته به منطقه جغرافیایی پنکیک‌ها را همراه با مربا،عسل، شکلات، میوه، شیره درخت افرا و گوشت مصرف می‌کنند. پنکیک یک کیک نازک و گرد است که در دنیا طرفداران زیادی دارد. این کیک خوشمزه در ماهیتابه درست می شود و اغلب به عنوان صبحانه یا شام سرو می شود.کیک‌های تابه‌ای پهن و شیرین هستند و نوع پخت و ساختار آن در سراسر جهان متفاوت است. انواع متعددی از آن در سراسر اروپا وجود دارد. برای مثال در آلمان کیک‌های تابه‌ای با سیب‌زمینی درست می‌شوند. در منطقه مازندران به نان کماج که نوعی نان سنتی است معروف است. در ادامه با تک کارت همراه باشید تا دستور پخت پنکیک را با هم مرور کنیم.

فهرست مطالب

مواد اولیه برای تهیه ۶ تا ۸ عدد پنکیک

در این آموزش برای شما طرز تهیه پنکیک شکلاتی را آموزش داده ایم و اگر میخواهید با طعم های دیگر تهیه کنید به جای پودر شکلات می توانید از طعم دهنده ی مورد علاقه ی خود استفاده نمایید.

مواد لازم مقدار
آرد
یک پیمانه
بکینگ پودر
دو قاشق چایخوری
نمک
یک هشتم قاشق چایخوری
پودر کاکائو
دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ (سرد نباشد)
یک عدد
وانیل
یک چهارم قاشق چایخوری
شکر
سه قاشق غذا خوری
کره مذاب
چهل گرم
شیر با دمای محیط
یک پیمانه

ابتدا مواد را الک می کنیم

برای درست کردن این پنکیک خوشمزه ابتدا در یک ظرف مناسب آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط می کنیم و سه بار الک کرده و بعد مواد خشک را کنار می گذاریم.
 

آماده کردن کره یا روغن

همچنین کره را روی بخار کتری آب قرار می دهیم تا ذوب شود. پس از ذوب شدن صبر می کنیم تا کره به دمای محیط برسد و بعد استفاده می کنیم. شما می توانید پنکیک شکلاتی را بدون کره هم درست کنید برای این کار به جای کره از ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع هم استفاده کنید.تک کارت
 

آماده کردن تخم مرغ

سپس تخم مرغ به دمای محیط رسیده را در یک ظرف مناسب با وانیل و شکر مخلوط می کنیم و با دور تند همزن به مدت ۷ دقیقه هم می زنیم تا این مخلوط سبک، حجیم و روشن شود.
 

اضافه کردن کره و شیر

در این مرحله کره مذاب به دمای محیط رسیده را به مخلوط اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در انتها شیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم.

مخلوط کردن مواد

در این مرحله مخلوط شیر و تخم مرغ را به مواد خشک اضافه می کنیم و با همزن در حد ۲۰ شماره و در یک جهت ، مایه پنیکیک را با دور تند همزن هم می زنیم تا یکدست شود. دقت کنید زیاد هم نزنید چون در این صوت بیکینگ پود غیر فعال می شود و پنکیک شما پف نمی کند.
 

استراحت دادن به مواد

سپس روی مایه پنکیک آماده شده را با سلفون می پوشانیم و به مدت نیم ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم تا آماده پخت شود.تک کارت
 

پختن پنکیک

برای پخت کف تابه مورد نظر را با چند قطره روغن و فقط برای اولین بار چرب می کنیم و هر بار مقداری از مواد پنکیک را برمی داریم و داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم تا سطح پنکیک حباب بزند و بعد پنکیک را برمی گردانیم تا سمت دیگر هم پخته و آماده شود. امیدواریم دستور طرز تهیه پنکیک شکلاتی مورد پسندتون قرار گرفته باشد.
۵/۵ - (۳ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *