زیبایی, سینه

همه چیز درباره ی پروتز سینه

جراحی پروتز سینه

بسیاری از خانم ها بر این باورند که سینه های آن ها کوچک و نامتقارن بوده و رشد لازم را ندارد. گاها تصور می کنند آن گونه که باید سینه های جذابی ندارند. در برخی از خانم ها به دنبال بارداری، زایمان و شیردهی فرم سینه ها تغییر شکل پیدا می کند و همین مسئله موجب کاهش اعتماد به نفس آن ها می شود.

این افراد در این راستا برای دستیابی به اندازه و فرم سینه مورد خود، اقدام به جراحی پروتز سینه می کنند. این جراحی با قرار دادن پروتز پشت بافت طبیعی پستان خانم ها انجام می شود. پروتزها کیسه هایی به شکل پستان هستند که با ژل سیلیکون یا سرم نمکی پر شده اند. آن ها برای بهبود ظاهر پستان، در بالای عضله اصلی قفسه سینه یا در زیر آن قرار می گیرند. تک کارت

فهرست مطالب

منظور از جراحی پروتز سینه چیست؟

جراحی پروتز سینه عبارت است از قرار دادن ماده ای به نام پروتز در داخل سینه (روی عضله قفسه سینه) جهت برجسته کردن،بزرگ کردن و فرم دادن به سینه. جراحی بزرگ کردن سینه از شایع ترین اعمال جراحی زیبایی در سراسر دنیا می باشد و نتایج عمل با رضایتمندی بسیار زیادی همراه است. کسانی که این جراحی را انجام می دهند می توانند رضایت بیشتری از اندام و ماهیت زنانه خود بدست آورند و انجام آن را قویاً به دیگران توصیه می کنند.

جراحی پروتز سینه برای چه کسانی مناسب است؟

  • افرادی که به خاطر بیماری‌هایی مانند سرطان، تمام و یا بخشی از سینه خود را از دست داده‌اند.
  • کسانی که به طور مادرزادی سینه هایی با شکل غیر طبیعی یا نامتقارن دارند.
  • افرادی که به طور مادرزادی فقط یک سینه دارند.
  • خانم هایی که به صورت ژنتیکی و یا به دلایل هورمونی سینه های بیش از حد کوچکی دارند.
  • خانم هایی که به خاطر بالا رفتن سن، بارداری، شیردهی و کاهش وزن شدید دچار افتادگی سینه شده اند.
Breast-prosthesis

نحوه انجام جراحی پروتز سینه

روش پروتز سینه به روند همراه با جراحی اطلاق می ‌شود که با هدف افزایش حجم سینه و یا ایجاد تغییر در شکل، اندازه و یا بافت سینه انجام می‌ شود. در حین روش پروتز سینه، جراح سیلیکون، سلاین و یا دیگر ایمپلنت‌ های ممکن را در زیر عضلات سینه و یا بافت سینه قرار می ‌دهد. گفتنی است این ایمپلنت‌ ها بسته به جنس و کیفیت به طور میانگین از ۷ تا ۱۲ سال عمر می ‌کنند.

انواع پروتز سینه

پروتز های سالینی( آب نمکی)

 این نوع از پروتز با سرم سالین که ترکیبی از آب نمک استریل شده می باشد پر شده است پروتز های سالینی دارای جدار سیلیکونی غیر قابل نفوذ می باشند و نسبت به پروتز های سیلیکونی سفت تر می باشند. پروتز های سالینی شکل طبیعی ندارند و افرادی خواستار این نوع از پروتز می باشند که می خواهند پس از جراحی پروتز سینه بافت سینه آن ها بیشتر از حد طبیعی و نرمال بزرگ و حجیم باشد در واقع این نوع از پروتز ها شکل و ظاهر سینه را مصنوعی می کنند. پروتز های سالینی مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا( FDA ) می باشند و برای خانم های بالای ۱۸ سال مورد استفاده قرار می گیرد. تک کارت

پروتز های سالینی برای خانم هایی که بافت طبیعی سینه آن ها بسیار کوچک می باشد و لاغر می باشند مناسب نمی باشد. پروتز های سالینی نسبت به پروتز های سیلیکونی کم هزینه تر می باشند و برای قرار گیری در بافت سینه نیاز به برش کوچکتری دارند. در صورتی که پروتز های سالینی در اثر وارد شدن ضربه بسیار سنگین پاره شوند ترکیب داخل آن توسط بدن جذب می شود.

 پروتز های سیلیکونی

با ژل سلیکون پر شده اند و به بافت طبیعی سینه بسیار شبیه می باشند و برای افرادی که نمی خواهند پس از جراحی پروتز سینه بافت سینه آن ها بسیار حجیم شود مورد استفاده قرار می گیرد. پروتز های سیلیکونی نسبت به پروتز های آب نمکی گران تر می باشند.

در صورتی که پروتز های سیلیکونی برای قرار گیری در بافت سینه مورده استفاده قرار خواهد گرفت برش بزرگتری توسط جراح برای جایگذاری پروتز ایجاد خواهد شد. تک کارت

پروتز های سیلیکونی به دو دسته گرد و قطره اشکی تقسیم می شوند در نوع گرد پروتز های سیلیکونی، پروتز تقریبا شکلی شبیه نیم کره دارد. درنوع قطره اشکی شکل و ظاهر پروتز شبیه خود سینه می باشد و برای افرادی که می خواهند سینه ای به شکل کاملا عادی داشته باشند مورد استفاده قرار می گیرد.

تفاوت لیفت سینه با پروتز سینه

بهترین سن برای انجام جراحی پروتز سینه

قطعا اگر علاقه‌مند به استفاده از پروتز سینه و فرم‌دهی به سینه‌های‌تان باشید، دانستن سن پروتز سینه برای‌تان اهمیت زیادی دارد. براساس اعلامیه FDA سازمان غذا و داروی آمریکا، رشد سینه در زنان معمولا تا ۱۸ الی ۲۰ سال ادامه دارد. حداقل سن برای انجام پروتز سینه سالین باید بالای ۱۸ سال باشد و حداقل سن برای استفاده از پروتز سینه سیلیکونی ۲۰ سال است. درصورتی که مشکل زمینه‌ای و بیماری خاصی نداشته باشید، می‌توانید در هر سن و سالی لذت داشتن سینه‌های خوش فرم و زیبا را تجربه کنید.

هزینه پروتز سینه چقدر است؟

هزینه ای که برای عمل زیبایی پروتز سینه دریافت می شود به بسیاری از علل وابستگی دارد که موجب تغییر در تعرفه هزینه های جراحی پروتز سینه می شود (پیشنهاد می شود برای دریافت قیمت دقیق از بخش ثبت نوبت در وبسایت تک کارت ثبت نام کنید و پس از بررسی زمان مراجعه ی حضوری به پزشک جهت مشاوره و اطلاع از قیمت دقیق به شما اعلام می گردد) از جمله این عوامل :

  • میزان تخصص پزشک جراح
  • میزان مشکلاتی که باید در روند جراحی برطرف شود
  • کیفیت و نوع پروتزی که قرار است در جراحی پروتز سینه بکار گرفته شود.
  • محل جغرافیایی مطب و یا مرکزی که قرار است در آن به انجام جراحی بپردازید.

عوارض احتمالی پروتز سینه

این عمل هم مانند تمام جراحی های دیگر عوارض احتمالی خاص خودش را دارد. البته اگر موارد مربوط به آمادگی قبل از عمل و مراقبت های بعد از آن را انجام دهید، احتمال بروز عوارض به حداقل می‌رسد.

اما به طور کلی پروتز سینه عوارض احتمالی زیر را دارد:

  • ظاهر نازیبا در محل برش جراحی
  • خونریزی و تجمع خون
  • نامتقارن بودن سینه ها
  • قراردادن غیر اصولی پروتز
  • عفونت
  • تغییر در حس سینه و یا نوک سینه که ممکن است موقت و یا دائمی باشد
  • پارگی پروتز
  • جابجایی پروتزها
  • چین خوردگی پوست روی پروتز

علاوه بر همه این موارد، بعضی از بیماران بعد از انجام عمل جراحی کاملا حس سینه شان را از دست می دهند.

برخی دیگر فقط کاهش در حس سینه ها را تجربه می کنند و در برخی مواقع حتی افزایش حس هم ممکن است به وجود بیاید. البته این موارد و بهبودی کامل معمولاً ۱۸ ماه زمان می برد.

پروتز سینه - لیفت سینه

مراقبت های بعد از جراحی پروتز سینه

برای استراحت کردن به پشت بخوابید چرا که باعث می شود پروتز در جای خود ثابت شود. پس به هیچ وجه روی شکم نخوابید.

برای جلوگیری از عفونت احتمالی، داروهای تجویز شده را سر ساعت مصرف کنید.

پزشک بعد از عمل سوتین طبی تجویز می کند که همانند پانسمان عمل می کند به طوری که سینه ها و پروتز ها را در بهترین موقعیت ثابت نگه می دارد. ۶ تا ۱۲ هفته بعد ازعمل به صورت تمام وقت سوتین طبی را ببندید.

تا سه هفته بعد از عمل از دخانیات دوری کنید.

میزان ماندگاری پروتز سینه

عده زیادی تصور می‌کنند که بعد از عمل جراحی پروتز سینه، شکل و فرم سینه آن‌ها همیشه به همین شکل باقی می‌ماند. اما واقعیت چنین نیست. زیرا شکل و فرم سینه حتی بعد از پروتز سینه نیز، با کاهش وزن، افزایش وزن، حاملگی، شیردهی، افزایش سن و پارامترهای مختلف دیگری، دچار تغییر می‌شود.

به طور میانگین عمر پروتز سینه حدود ۲۰ سال است. اگرچه کهنه شدن و یا پاره شدن در میان افراد مختلف متفاوت است.به عنوان مثال به طور طبیعی پروتز سینه‌ی زنانی که تحت فعالیت بدنی بالا (مربی ایروبیک و …) هستند در یک دوره ی زمانی مشخص نسبت به کسانی که تمرینات و تحرکات کمتری دارند، بیشتر فرسوده و پاره می شوند. به منظور داشتن یک ارزیابی مناسب برای حالت و موقعیت پروتزهای سینه‌ی شما بهترین توصیه و پیشنهاد این است که توسط پزشک و متخصص به طور منظم بعد از ۱۰ ـ ۱۵ سال که از عملتان گذشت معاینه شوید و اگر لازم بود سونوگرافی انجام دهید.تک کارت

جمع بندی

پروتز سینه یا شکل‌­دهی سینه روشی است که در آن یک سیلیکون یا ژل واجد شرایط از طریق برش ایجاد شده در اطراف سینه وارد بافت سینه می­شود و به آن شکل یا فرم دلخواه می­دهد. برای شبیه سازی شکل طبیعی سینه و بدن، ممکن است از نرم افزار عکس سه بعدی استفاده شود تا نتیجه قبل از جراحی مشخص شود. برای تغییر شکل، بزرگ کردن یا کاهش اندازه سینه، باید ابتدا شکل و اندازه سینه ایده آل خود را انتخاب کنید.

سوالات متداول

همانطور که در مقاله ی بالا گفته شد، هزینه ی این جراحی به عوامل بسیاری بستگی دارد و بهتر است با دکتر متخصص مشورت بگیرید. برای دریافت مشاوره می توانید از بخش دریافت نوبت در وبسایت تک کارت ثبت نام کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند و در اولین فرصت زمان مشاوره پزشک متخصص را برای شما تعیین نمایند.

پروتز بافتی است که مشابه با پستان بوده و در مواردی خاص با پروتکل‌های خاصی، جایگزین بافت طبیعی پستان می‌شود. پروتز سینه شکل و فرم‌های مختلفی دارد و سایز آن نیز قابل تغییر است.

جراحی پروتز سینه مانع شیردهی نمی شود. جراح پروتز سینه را در زیر دیواره عضلانی قفسه سینه جایگذاری می کند تا مشکلی در شیردهی پیش نیاید.

یکی دیگر از روش های حجیم کردن سینه ها تزریق چربی است. در این روش چربی را از بدن خود بیمار گرفته و به بافت سینه تزریق می شود.

۵/۵ - (۲ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *