آشپزی, آموزشی

طرز تهیه جگر آرناووت

طرز تهیه جگر آرناووت

جگر آرناووت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و رایج کشورهای ترکیه ای است که با رسپی های متنوعی درست می شود، جگر آرناووت همراه با سالاد مخصوص خودش عرضه می شود و در این آموزش طرز تهیه سالاد را نیز برایتان قرار داده ایم. پیشنهاد می کنم حتما به سایت تک کارت بخش دانستنی ها > آموزش > آشپزی مراجعه کنید و انواع خوراکی های خوشمزه با طرز پخت آنها را یاد بگیرید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم مقدار
جگر گاو یا گوسفند
۷۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط
۴ عدد
آرد
۱ پیمانه
پاپریکا، زیره، سماق
نصف قاشق چایخوری (از هر کدام)
روغن زیتون
۳ قاشق غذا خوری
کره
۱ قاشق غذاخوری
نمک
به مقدار کافی

مواد لازم سالاد مخصوص (سالاد پیاز)

مواد لازم مقدار
پیاز متوسط
۲ عدد
جعفری
۱ دسته
نمک
به مقدار کافی

جگر را تمیز کنید و برش بزنید

برای تهیه جیگر آرناووت خوشمزه در ابتدای کار پوست روی جگر را جدا کرده و تمیز می شوییم، سپس به صورت مکعبی به اندازه یک بند انگشت از پهنا خرد می کنیم. حالا خون اضافی جگر را با یک دستمال تمیز می کنیم.

افزودن سماق و زیتون

در ادامه جگر را درون یک ظرف مناسب ریخته و سماق را به همراه روغن زیتون به آن می افزاییم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا جگر به مواد طعم دهنده آغشته شود. حالا روی کاسه را با سلفون پوشانده و به یخچال منتقل می کنیم.تک کارت

به مواد استراحت دهید

حالا اجازه می دهیم جگر به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال استراحت کند تا مزه دار شود. پس از گذشت این زمان پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و به صورت نگینی خرد کرده و با آب سرد به خوبی می شوییم.

آماده کردن تابه

زمانی که نشاسته سیب زمینی شسته شد، آنرا درون آبکش می ریزیم تا کاملا خشک شوند، سپس یک تابه مناسب روی حرارت متوسط گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.

سرخ کردن سیب زمینی

حالا سیب زمینی را به خوبی سرخ کرده تا طلایی شود، سپس کنار می گذاریم. در ادامه به سراغ درست کردن سالاد پیاز می رویم، برای این منظور پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و به همراه مقداری نمک درون یک کاسه می ریزیم.تک کارت

مخلوط کردن مواد

در ادامه جعفری را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه سماق به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. حالا جگر مزه دار شده را از یخچال خارج کرده و همراه آرد درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم.
زمانی که جگر به آرد آغشته شد، آنرا درون آبکش ریخته و کمی تکان می دهیم تا آرد اضافی ریخته شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت گذاشته و مقداری روغن به آن می افزاییم و اجازه می دهیم روغن کمی داغ شود.

جگر را تفت بدهید

حالا جگر را به تابه اضافه کرده و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه به خوبی تفت می دهیم تا سرخ و پخته شود. پس از سرخ شدن جگر آنرا از تابه خارج کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مقداری نمک، فلفل قرمز و سماق روی آن می پاشیم.

مخلوط کردن جگر با ادویه ها

حالا جگر را به خوبی مخلوط می کنیم تا ادویه ها به خورد آنها برود، سپس کره را به همان تابه که جگر را سرخ کردیم افزوده و اجازه می دهیم کره ذوب شود. در ادامه فلفل قرمز را به تابه اضافه کرده و بلافاصله از روی حرارت بر می داریم.تک کارت

همه چیز آماده است

در این مرحله جگر و سیب زمینی سرخ شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا کره به خورد مواد برود. حالا یک ظرف مناسب انتخاب کرده و جگر آرناووت را درون آن می ریزیم، سپس اطراف آنرا با سالاد پیاز تزیین می کنیم. نوش جان.

۵/۵ - (۲ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *