آشپزی, آموزشی

دستور پخت پاستا با سبزیجات

طرز تهیه پاستا

پاستا یا خمیراک (به ایتالیایی: Pasta) به معنی خمیر، یک اصطلاح عمومی برای گونه‌های مختلف ایتالیایی رشته فرنگی (نودل)، درست شده از خمیر آرد، آب یا تخم مرغ است. پاستا حدوداً به ۳۵۰ شکل مختلف موجود است.
چند شکل معروف پاستا اسپاگتی، ماکارونی، فوسیلی، ریگاتونی، شلز، کاپلینی، پنه، لینگوئینی، بوکاتینی، تالیاتله، تورتلینی، راویولی و لازانیا (به صورت ورقه‌ای) هستند.
در ایران واژه ماکارونی به صورت گسترده برای اسپاگتی، لازانیا و … به کار می‌رود.

با تک کارت همراه باشید تا آموزش تهیه یک پاستای خوشمزه را به شما آموزش دهیم ، همینطور پیشنهاد می کنم بخش آموزش آشپزی را هم مطالعه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم مقدار
کاهو خرد شده
۱۰ برگ
هویچ خام رنده شده
۱ عدد
کلم بنفش خرد شده
یک هشتم بوته
پیاز قرمز خرد شده
۱ عدد
فلفل دلمه ای خرد شده
به مقدار لازم
جعفری خرد شده
به مقدار لازم
پاستا فرمی
۱۵۰ گرم
لوبیا قرمز پخته شده
یک سوم پیمانه
ذرت پخته شده
یک سوم پیمانه
زیتون حلقه شده
به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس

مواد لازم مقدار
ماست سون
سه قاشق غذا خوری
سس مایونز
۳ قاشق غذا خوری
سس خردل
یک قاشق غذا خوری
آبلیمو ترش
یک قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه
به مقدار لازم

مرحله اول

برای تهیه سالاد پاستا و سبزیجات ابتدا به مقدار لازم چند برگ کاهو را تمیز بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود بعد در اندازه‌های کوچک خرد کنید و در ظرفی بریزید، سپس هویج را پوست بگیرید و بشورید و نگینی خرد کنید و به ظرف کاهو‌ اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
 

مرحله دوم

بعد کلم بنفش را تمیز بشورید و با برش‌های نازک و نواری خرد کنید و به ظرف مواد اضافه کنید سپس فلفل دلمه‌ای را که به دلخواه و سلیقه خودتان از هر رنگی یا ترکیبی از دو یا سه رنگ انتخاب کنید و تمیز بشورید و نگینی خرد کنید و روی مواد بریزید.تک کارت
 

مرحله سوم

سپس به دلخواه خودتان مقداری جعفری را تمیز بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود و بعد با چاقوی تیز ریز خرد کنید و روی ترکیب مواد بریزید و هم بزنید، بعد یک پیاز قرمز را نگینی خرد و کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم

بعد لوبیا قرمز را که از شب قبل در آب خیس کرده‌اید در یک ظرف بریزید و روی آن مقداری آب بگیرید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به مدت یک تا دو ساعت بپزد بعد از پخت کامل از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

مرحله پنجم

سپس ذرت را به همراه مقداری آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزند و نرم شوند، بعد مقدار کمی نمک هم به آب اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر اجازه دهید با هم بپزند، بعد از روی حرارت بردارید.تک کارت

مرحله ششم

برای درست کردن پاستا یک قابلمه را تا نصف از آب پر کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش آید بعد مقداری روغن مایع و نمک در آب بریزید و وقتی که آب شروع به جوشیدن کرد پاستاهای فرمی را داخل آب جوش بریزید تا بپزند.

مرحله هفتم

وقتی پاستاها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب جوشیدند، (زمان دقیق پخت روی پاکت پاستا نوشته شده است) بعد آن‌ها را در آبکش بریزید و آب ملایم روی آن‌ها بگیرید و پاستاها را آبکشی کنید و در یک ظرف بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود.
 

مرحله هشتم

سپس پاستاها را به ترکیب مواد سالاد اضافه کنید و هم بزنید، بعد از آن لوبیاهای پخته شده را در ظرف سالاد بریزید و هم بزنید، سپس ذرت را که از قبل پخته‌اید به مواد اضافه کنید (می‌توانید از کنسرو ذرت استفاده کنید) و با بقیه مواد ترکیب کنید.تک کارت
 

مرحله نهم

حالا مقداری زیتون سبز یا سیاه‌ که هسته آن‌ها را جدا کرده‌اید حلقه حلقه کنید و به سالاد اضافه کنید، مقدار استفاده از زیتون به ذائقه و علاقه شما بستگی دارد، سپس همه مواد سالاد را خوب با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب شود.

مرحله دهم

برای درست کردن سس مخصوص، ماست سون یا هر ماست دیگری را در یک ظرف بریزید و سس مایونز را به آن اضافه کنید و هم بزنید و سپس مقداری سس خردل را روی آن‌ها بریزید و با هم مخلوط کنید، تا بافت صاف و یکدستی تشکیل شود.
 

مرحله یازدهم

بعد یک لیمو ترش تازه را برش بزنید و آب آن را بگیرید و سپس مقداری از آن را روی مواد سس بریزید و هم بزنید تا عطر لیموی تازه در آن پخش شود، بعد مقداری نمک و فلفل سیاه را هم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.تک کارت
 

مرحله دوازدهم

سپس سس را به مواد سالاد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند بعد روی ظرف سلفون بکشید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و جا بیفتد و سس کاملا به خورد مواد رود تا عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب شود.
۵/۵ - (۴ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *